Status: Puuseppä. Sisustusalan ammattilainen.

Tänään se iski tajuntaan. Minä olen nykyään sisustusalalla. Minä olen nykyään puuseppä, joka tekee huonekaluja. Suunnittelee huonekaluja. Miettii miten suunnitelman saa toteutettua ja mistä materiaaleista. Valmistaa huonekaluja. Korjaa huonekaluja. Minä pääsen ammattilaisstatuksella Habitare-messuille. Ammattilainen.

Olen siis todellakin vaihtanut alaa ja tähtäimenä on toimeentulo tällä uudella alalla. Liityin jo kesän korvilla verstasosuuskuntaan nimeltä Roihuverstas. Siellä on kaikki tarvittavat koneet ja tilat puuseppätoiminnan aloittamiseen. Massatuotantoon tilat eivät taivu, mutta kyllä siellä pieniä sarjojakin pystyy rakentamaan.

Kun nyt kerran olen ihan ammattimaisesti sisustusalalla, olisi ehkä vihdoin aika höllätä omia ennakkoluuloja sisustuksen vähäisen merkityksen suhteen. Ainakin kun verrataan maailman rauhasta neuvottelemiseen ja muihin miljoonabisneksiin, joilla yhteiskuntaa “oikeasti” pyöritetään. Ei siis mitään turhaa estetiikkaa, naistenlehtikamaa. Blaa blaa.

Mutta tämä on minulle merkittävää. Tämä saa olla minulle merkittävää ja minulla on lupa tuoda esille se, miten se on minulle merkittävää. Millaisia sisustuselementtejä minä onnistun luomaan ja miten niitä minun mielestä voi yhdistää kokonaisuuksiksi. Saattaa siis olla, että tämä harvoin päivittynyt blogini on vihdoin valmis kuoriutumaan munastaan ulos. Riksraks ja voilá! Sisustusblogi puusepän näkökulmasta. Ja väri-ilotteluja.

Innostuksella uuteen viikkoon!

t. Tuija P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *